본문 바로가기

님 닫기

내 쑥쑥트리

0개
  • 쪽지
  • 내글0
  • 스크랩0
  • 내댓글0
북클럽
날따방
모임터
  • 쑥쑥몰
  • 체험이벤트
자동로그인
쑥쑥닷컴 카카오스토리 소식받기
로그아웃 PC버전
쪽지
스크랩
나를 따르라
커뮤니티
  • 유아 게시판..
  • 초등 게시판
  • 중고등 게시판
  • 수학 게시판
  • 중국어 게시판
메뉴 바로가기
  • 나를따르라 공부방
  • 북클럽
  • 칼럼
  • 선배맘 따라하기
  • 선배들의 책장
  • 해외교육정보
  • 영어 동영상 모음
  • 영어이름 찾기
  • 이벤트
  • 영어동화 교실
  • 영어유치원2 파닉스
  • 쑥쑥모바일소개
쑥쑥 플러스
  • 강의실

  • 쇼핑몰

  • 공연

검색
검색
게시판 선택
  • 전체 게시판
  • 유아 영어 게시판
  • 초등 영어 게시판
  • 중고등 교육 게시판
  • 수학 게시판
  • 중국어 게시판
제목 닉네임

네비게이션

  • 게시판
  • 북클럽
  • 쑥쑥워크시트
  • 나를따르라
  • 엄마표자료실

컨텐츠

[북퀴즈] DW Go to your Room

  • 효자매맘
  • |
  • 2014-09-23
2

북어드벤처 사이트에서 퀴즈 가져와 봤어요..

책을 읽고, 아래 퀴즈 아이와 함께 활용해 보시기 바랍니다..

D.W., Go To Your Room! by Brown, Marc
 
 
1   How did D.W. feel about sharing the blocks?
 
She felt selfish and wanted to pinch her baby sister.
She liked sharing.
It made her feel good inside.
It gave her a headache.

Correct Answer: She felt selfish and wanted to pinch her baby sister.
 
 
2   When could D.W. come out for dinner?
 
In ten minutes
In an hour
In twenty minutes
In a half hour

Correct Answer: In ten minutes
 
 
3   How did D.W. think Grandma Thora would fix her family?
 
She would sell them at a yard sale.
She would send them to live alone on Button Island.
She would lock them up in jail.
She would make them stay in their own rooms without dinner.

Correct Answer: She would lock them up in jail.
 
 
4   Who was touching D.W.'s castle?
 
Her brother, Arthur
The family dog
Baby Kate
Her pet cat

Correct Answer: Baby Kate
 
 
5   Where was D.W. sent when she made her sister cry?
 
To her room
Out in the kitchen by Mom
Up on the couch
On the Time-Out Chair

Correct Answer: To her room
 
 
6   Who was the only one that D.W. felt loved her?
 
Her dad
Her mom
Her brother, Arthur
Grandma Thora

Correct Answer: Grandma Thora
 
 
7   Why did D.W. feel differently in the end about her baby sister?
 
Kate smiled at her and offered her pacifier.
Father insisted she be nice or miss out on having dinner.
Kate gave back her blocks.
Mother asked her to be nice to Kate.

Correct Answer: Kate smiled at her and offered her pacifier.
 
 
8   Who did D.W. complain to first?
 
To Dad
To Grandma Thora
To Arthur
To Mom

Correct Answer: To Dad
 
 
9   When D.W. felt sorry for herself, what did she feel like?
 
A lone rock on the beach
An island
A prisoner of Alcatraz
A little servant girl

Correct Answer: A little servant girl
 
 
10   Which event happened first?
 
D.W. and Kate are playing dolls.
D.W. thought of running away and living on Button Island.
D.W. had to watch Kate for a minute.
D.W. was sent to her room.

Correct Answer: D.W. was sent to her room.
 
 
11   What did D.W. do when Kate smiled at her?
 
She took her pacifier away.
She gave her a hug.
She pinched her.
She yelled at her.

Correct Answer: She gave her a hug.
 
 
12   How much longer does D.W. want to play dolls?
 
Ten minutes more
The rest of the night
Another hour or two
Just five more minutes

Correct Answer: Just five more minutes
 
 
13   Why was D.W. inside playing with blocks?
 
It was snowing outside.
It was cold and rainy outside.
It was too hot to play outside.
She had a cold and couldn't go outside.

Correct Answer: It was cold and rainy outside.
 
 
14   What is D.W.'s full name?
 
Debbie Wynn Read
Darlene Whitney Read
Donna Welby Read
Dora Winifred Read

Correct Answer: Dora Winifred Read
 
 
15   What did D.W. learn from her time-out?
 
That her little sister is a pain she'll have to live with
That no one really loves her
That ten minutes is a very long time
That her little sister is pretty fun to play with

Correct Answer: That her little sister is pretty fun to play with
 
 



공유
Dw go to your room 퀴즈.hwp
저장
  • 댓글 2
  • 댓글쓰기
  • 답글쓰기
스크랩
  • 원영사랑
  • |
  • 2014-09-25 09:53
답댓글

오~~~이런 사이트도 있었군요~!!

감사해요~^^*

 

아...이렇게 고급진 문장으로 퀴즈를 내야하는데 말이지요. ^^;;

역시...평생 공부의 필요성을 느끼게 되네요.

  • 글쓴이
  • 이모티콘
확인 취소

아래 아이콘을 선택해 주세요.

  • dkcarrot
  • |
  • 2014-09-24 11:21
답댓글
우와~ 대단하세요~! 좋은 자료 감사합니다~!
  • 글쓴이
  • 이모티콘
확인 취소

아래 아이콘을 선택해 주세요.

  • 전체댓글보기2
  • 이전글 9월 4주 문열어요....
  • 다음글 [4기북클럽 다음책] 참여댓글달아주세요~^^(현재멤버분들도요~)
목록 맨위로

공유하기

닫기
  • 카카오톡카카오톡
  • 카카오스토리카카오스토리
  • 밴드밴드
  • 네이버블로그네이버블로그
  • 페이스북페이스북
복사
  • 이미지썸네일 58x58 [5기][Brain Bank G1]#2 At Night, Fat Fred
    • 지연지우맘
    • |
    • 2014-09-22
    64
  • 이미지썸네일 58x58 [5기]7세 조셉 숙제입니다.
    • pinkrose
    • |
    • 2014-09-29
    0
  • 이미지썸네일 58x58 [5기]댓글이 안되어서요
    • 상현서영맘
    • |
    • 2014-09-28
    0
  • 이미지썸네일 58x58 [5기]댓글이 안먹혀서 답글로...ㅜ.ㅜ
    • 시그마
    • |
    • 2014-09-28
    4
  • [19기]# 173~ 174 숙제제출방
    • 태부인
    • |
    • 2014-09-22
    10
  • [13기][D.W. 7회 미션방]D.W., Go to Your Room!
    • 원영사랑
    • |
    • 2014-09-22
    3
  • 이미지썸네일 58x58 [13기][북퀴즈] DW Go to your Room
    • 효자매맘
    • |
    • 2014-09-23
    2
  • 이미지썸네일 58x58 [9기]2014년 9월 넷째주<브레인 뱅크> Let's Play SOCCER
    • 나림재훈맘
    • |
    • 2014-09-20
    141
  • [9기]9월 2-3주 숙제검사
    • 관심과여유
    • |
    • 2014-09-30
    7
  • [9기]스포츠추가자료
    • 민정귀요미
    • |
    • 2014-09-24
    3
  • 이미지썸네일 58x58 [9기]만들기 자료 추가
    • 꾸준히천천히
    • |
    • 2014-09-22
    5
  • [9기]추가 자료
    • 오로라공쥬
    • |
    • 2014-09-20
    9

로그인PC버전 APP다운로드 회원문의

이용약관 개인정보취급방침

· 고객지원 : [email protected]

Copyrightⓒ formebnm.co.kr. All rights reserved.