
1. Who was the Percy's step brother who goes to the school together, and takes good care of Percy
devotedly?
a. Chiron
b. Clarisse
c. Tyson
d. Nico
문제. 퍼시의 배다른 형제로 퍼시와 같이 학교생활을 하며 헌신적으로 그를 돌보고 지켜준 사람은?
정답. c. 타이슨
2. How can the monsters come in to the camp?
a. through labyrinth
b. Thalia's Pine Tree lost the magical power by getting poisoned
c. because Mr.D become monsters' side and kills Pine Tree
d. because the monters'power is stronger than the gods
문제. 괴물들은 캠프안으로 어떻게 들어올 수 있었나?
정답. b. Thalia의 소나무가 독에 중독되어 마법의 힘을 잃어버려서
3. Who takes over the Chiron's duty, after Chiron got kicked out?
a. Percy
b. Tyson
c. Annabeth
d. Tantalus
문제. 카이론이 쫓겨나고 카이론 임무를 맡은 사람은?
정답. d. Tantalus
4. What is the reason why Circe changes men into guinea pig?
a. because she wants to eat them as his meal
b. because she feels bored, so he wants to have fun
c. because she thinks he is not served enough as the men get served
d. because she hates men without reason
문제. Circe(키르케)가 남자들을 기니피그로 변신시키는 이유는 무엇 때문인가?
정답. c. 남자만큼 대접을 못 받는다고 생각해서
5. Which got helps Percy when he turned into guinea pig?
a. Zeus
b. Hermes
c. Poseidon
d. Hades
질문. 퍼시가 기니피그로 변했을 때 도움을 준 신은 누구인가요?
정답. b. Hermes
6. What did Percy search for, in order to get back the magical power which th camp he
already lost?
a. Golden Fleece
b. Wand
c. Goblet
d. Horn
질문. 마법의 힘을 잃어버린 캠프를 되살리기 위해 퍼시는 무엇을 찾으러 떠났나요?
정답. a. 황금양털
7. What happened, when Thalia's Pine Tree got back the magical power?
a. the camp become 2times larger than before
b. Percy turned into a total god not into the blood-half
c. Zeus' daughter Thalia rush out of a tree
d. Pine Tree changes into huge gate
질문. 탈리아의 소나무가 마법의 힘을 회복하였을때 어떤일이 생겼나요?
정답. c. 제우스의 딸 Thalia가 나무에서 튀어나왔다
8. Which island do Percy and Annabeth arrive when they try to rescue the Grover in the
Sea of Monsters?
a. Circe's island
b. Cyclop's island
c. Poseidon's island
d. Siren's island
질문. Percy와 Annabeth가 Sea of Monsters에서 Grover를 구하기위해 도착한 섬은?
정답. b. Cyclops's island


쑥쑥몰
체험이벤트
















[할로윈]초간단 닌자고 변신~! 




